• Snabb leverans 1-2 dagar
  • Ring 010-195 60 30
  • Gratis offerter

Gå kurs och lär dig microcement

Exklusivt för proffs!

Det här lär du dig

Vi går igenom hela processen att lägga Konkral Microcement, steg för steg.Vi visar alla produkter och demonstrerar hur dem ska användas.

Utbildningen fortsätter sedan i vårt träningscenter där du själv får prova att lägga primer, glasfiberarmering, microcement och sealer. För att uppnå ett professionellt resultat krävs bra verktyg – dem får du av oss och tar med hem när utbildningen är klar.

Fokus under dagen är den praktiska läggningen av microcement. Du kommer lära dig hur man lägger Konkral Microcement på golv och väggar, inomhus och utomhus. Vi beskriver även hur man kan lägga microcement på möbler och andra ytor.

Det kommer finnas gott om tid att ställa tekniska frågor och för diskussioner. Innan vi avslutar för dagen går vi igenom vad man bör tänka på vid offerering till kunder och hur man räknar på offerter på bästa sätt.

Bokningsregler

Anmälan är bindande. Fri ombokning fram till 14 dagar före kursstart. Vid uteblivet deltagande debiterar vi 100% av kursavgiften.

Hitta till kursen

Kursen hålls på Konkral Experience Center i Malmö, i vårt Training Center som är specialbyggt för utbildning av microcementapplicerare.

Omdömen från kursdeltagare

MJM Plattsättning

Fantastiskt!

Mycket bra kurs i microcement, både Tobias och Sammy är väldigt kunniga och engagerade och gjorde kursen väldigt intressant genom att blanda praktik och teori på ett bra sätt.

WDI Bygg & Kakel

Kvalitetsprodukt!

Mycket bra kurs. Vi fick pröva hur materialet uppför sig i verkligheten, mycket enkel att applicera.

Västkustens plattsättning

Lyhörda!

Genomtänkt snabbkurs med fokus på produkten och arbetssätt. Väldigt hjälpsamma och lyhörda kursledare som gav mig bra svar på samtliga frågor. Rekommenderas!

Foton från tidigare kurstillfällen


Vanliga frågor


Kan ni komma till mitt företag och hålla utbildning?
På Konkral Experience Center i Malmö har vi en dedikterad avdelning för utbildning med optimala förutsättningar att lära ut hur microcement appliceras.

Men vi kan även komma till er. Kursinnehållet är det samma. Max 6-8 deltagare per dag. Kontakta oss för offert!

Vad kostar det och hur betalar jag?
Priset för en kurs är 2 995 kr + moms per deltagare.

Kan jag skicka flera deltagare?
Självklart går det bra!

Kommer ni lägga till fler utbildningsorter?
Vi håller kontinuerligt utbildningar i Malmö men kan även komma till er och hålla en privatkurs. Kontakta oss för offert!

Vilka förkunskaper krävs?
Vi går igenom från grunden hur microcement fungerar och läggs, vilket innebär att inga förkunskaper krävs. Däremot är det önskvärt att deltagarna har läst på generellt om microcement innan kursstart.