• Ring 010-195 60 30
  • Gratis offerter

Proffskund hos Konkral

Vi välkomnar återförsäljare, byggföretag och hantverkare att använda oss som leverantör, vare sig ni har tidigare erfarenhet av microcement eller inte.

Youtube videos

Avtalspriser

Branschens bästa prissättning

Snabba leveranser

Leverans inom 1-2 dagar i hela Sverige

Personlig kontakt

Personlig support som verkligen gör skillnad

Få kunder

Vi får dagligen in förfrågningar som vi skickar vidare till er

Vår företagssäljare hjälper dig igång

Jonas är företagssäljare och utbildare på Konkral och expert på microcement. Han har tidigare arbetat som målare, plattsättare och murare.

Ring vår företagssäljare Jonas på telefon 076-492 54 04, kom förbi oss på Kosterögatan 15 i Malmö eller chatta med oss så hjälper vi dig att snabbt komma igång!

Vi håller kurser

Våra kunder tycker till

Mycket bra kurs i microcement, både Tobias och Sammy är väldigt kunniga och engagerade och gjorde kursen väldigt intressant genom att blanda praktik och teori på ett bra sätt.

– Martin Boström / MJM Plattsättning AB

Genomtänkt snabbkurs med fokus på produkten och arbetssätt. Väldigt hjälpsamma och lyhörda kursledare som gav mig bra svar på samtliga frågor. Rekommenderas!

– Eddie Salo / Västkustens Plattsättning

Mycket bra kurs. Vi fick pröva hur materialet uppför sig i verkligheten, mycket enkelt att applicera.

– Thomas Sjöstrand / WDI Bygg & Kakel AB

Vanliga frågor


Hur lång är leveranstiden?
Vårt lager hanterar 97% av alla ordrar samma dag eller dag efter att ordern har kommit in. De flesta ordrar skickas med DHL som når mottagaren på 1-2 vardagar.

Vad är kvadratmeterpriset?
Priset beror på vilket typ av befintligt underlag som finns, vilka produkter som behövs och vilken kvalitet på ytbehandling som önskas.  Kvadratmeterpriset är från ca 210 kr + moms. Använd gärna vårt planeringsverktyg för att se exakt pris!

Kan jag använda Konkral samtidigt som jag har kvar min nuvarande leverantör?
Ja, det går utmärkt.   Vi hoppas dock att vår höga servicenivå, snabba leveranser, rimliga prissättning och enkla produkter gör att du kommer göra fler och fler inköp från oss. Men det är inget krav.

Kan ni ge oss kunder?
Varje dag får vi in förfrågningar från slutkunder som vill ha microcement lagt. Förfrågningarna kommer in via mail, telefon och socialia medier.

Dessa förfrågningar skickar vi vidare till våra proffskunder runt om i Sverige. Genom ett automatiserat system kan ni välja inom vilken radie från er företagsadress som ni är intresserade av att få kunder från. Helt kostnadsfritt!

Vem kan bli proffskund hos Konkral?
Alla företag som utför byggarbeten hos privatperson, företag och organisationer kan bli proffskunder hos oss. Även färghandlare och byggmaterialbutiker kan bli återförsäljare av våra produkter.

Erbjuder ni utbildning på vårt företag?
Ja det gör vi! Vår utbildningsledare Sammy kan komma till er och hålla utbildning på plats i er lokal. Kontakta vår företagssäljare Jonas för mer information.