• Snabb leverans 1-2 dagar
  • Ring 010-195 60 30
  • Gratis offerter

Microcement behöver inte bara vara grått

Microcement i din favoritkulör

Vi är stolta över att vara den enda svenska tillverkaren av microcement som kan erbjuda alla kulörer i NCS 2050-skalan och även infärgningar som är lika Jotuns sortiment. Dessutom ingår infärgning i valfri kulör i priset. Endast fantasin sätter gränserna!

Viktigt! Kulörer återges annorlunda från skärm till skärm, vi rekommenderar därför att du köper ett kulörprov innan du beställer microcement. 

Konkral

Våra egna kulörer noga utvalda av experter på området.

NCS Index 2050

NCS är en standard för kulörer. Vi kan matcha hela 2050-skalan, som finnas att hitta här och som innehåller 2050 olika kulörer.

Det här är de mest valda kulörerna.

Jotun

Kända för att skapa vackra kulörer är Jotun ett populärt val för målarfärg, men nu även för microcement.  Vi kan komma väldigt nära en kulörmatchning av de flesta Jotun-kulörer.

Vanliga frågor


Finns det mer inspiration?
Besök gärna vår Instagram där de flesta färgerna finns representerade i riktiga miljöer.

Finns det prover att se i verkligheten?
Ja, det går utmärkt att beställa vårt provpaket som innehåller våra populäraste kulörer. Många av våra ansluta proffs har också tillverkat egna, större provtavlor där du kan även kan se hur uttrycket blir. Det är riktigt bra eftersom alla utförare gör på lite olika sätt och uttrycket kan därmed skilja sig åt.

Varför ser kulören annorlunda ut på min skärm?
Digitala bilder kan se annorlunda ut i färgen beroende på vilka inställningar som din datorskärm har. För en mer korrekt färgåtergivning kan du kalibrera din skärm. Det bästa är alltid att beställa hem provbitar för att se hur färgen ser ut i verkligheten.