Färgkollektion

Välj Konkral i fler än 1950 färger

Vi är stolta över att vara den enda svenska tillverkaren av microcement som ingått avtal med NCS för att kunna erbjuda ett otroligt stort färgutbud. Utöver vår egna färgkollektion kan vi även färga in Konkral Microcement i ett stort antal färger.

Endast fantasin sätter gränserna!

Berätta mer

Välj mellan Rough och Smooth

Få en rustik känsla med Konkral Rough eller välj det populära valet Konkral Microcement Smooth som ger en exklusiv och slät finish.

Konkral Microcement Rough

Konkral Microcement Smooth

Vanliga frågor

Besök gärna vår Instagram där dem flesta färgerna finns representerade i riktiga miljöer.

Ja, det går utmärkt att beställa vårt provpaket som innehåller alla fem standardfärger. Många av våra proffsoartber har också tillverkat egna, större provtavlor där du kan även kan se hur uttrycket blir. Det är riktigt bra eftersom alla utförare gör på lite olika sätt och uttrycket kan därmed skilja sig åt.

Vi har tidigare haft andra standardfärger såsom t.ex Soft Dream, Smooth Industrial, Concrete och Pitch Black.Även om vi inte kan leverera provbitar på dessa färger går det fortfarande utmärkt att beställa dem, helt utan extra kostnad.

Vi färgsätter också i valfri färg ur NCS 1950-skalan.

Digitala bilder kan se annorlunda ut i färgen beroende på vilka inställningar som din datorskärm har. För en mer korrekt färgåtergivning kan du kalibrera din skärm.Det bästa är alltid att beställa hem provbitar för att se hur färgen ser ut i verkligheten.