Lansering med unikt erbjudande på microcement

I månader har vi testat färger, besökt tillverkare, byggt lager, satt ihop hemsida, pratat med potentiella kunder och förberett oss för idag – dagen då vi lanserar Konkral!

Vad är microcement?

Mikrocement är en cementbaserad produkt som läggs på golv, väggar, badrum, kök och möbler. Ytskiktet är endast 2-3 mm tjockt och ser ut som betong.

Microcement är hårt men samtidigt flexibelt vilket gör att det blir en slitstark yta som passar väl både i privata hem och offentlig miljö.

Styrkan med Konkral Microcement

Traditionell microcement är en tvåkomponentsprodukt. Det innebär att hantverkaren på plats blandar rätt mängd vätska med rätt mängd pulver, och sedan adderar rätt mängd färgpigment i olika kulörer för att få den microcement som kunden önskar.

Konkral Microcement är den första enkomponentsmicrocementen på den svenska marknaden. Att den är just en enkomponentsprodukt kommer fantastiska fördelar, såsom att den skickas till dig både färdigblandad och färdigfärgad i exakt den kulör du beställt. Det innebär att innehållet i burken är redo att läggas på direkten.

I och med att färgsättningen sker maskinellt med avancerad utrustning blir kulören alltid densamma, vilket innebär att det i efterhand är lätt att komplettera med mer microcement om det skulle behövas. Viktigt att tänka på är att microcementens slutliga utseende beror även på metoden som har använts vid läggning, då det är möjligt att uppnå olika resultat med olika läggningsmetoder.

Jag är både stolt och glad över att Konkral är först i Sverige med en så pass unik produkt som Microcement ready-to-go. Vi gör det enklare att betäcka golv, väggar, badrum kök och möbler med ett ytskikt som ser ut och känns som betong – Tobias Bindemo, Grundare & VD

25 första kunderna får ett riktigt bra erbjudande

Säljstarten för våra produkter är satt till 10 juni 2019. Det vill vi fira genom att ge de 25 första kunderna ett riktigt bra erbjudande på hela sin beställning.

Kampanjen är slutförd!

Förbered dig genom att redan nu beställa provbitar så att du i god tid och i lugn och ro kan bestämma vilken färg som passar dig bäst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *